Máme radost! Získali jsme další dva tituly Shop roku :-)

Máme radost! Získali jsme další dva tituly Shop roku :-)

Již po potřinácté se hledaly nejzářivější hvězdy e-shopového nebe. Stejně jako v předchozích letech o nich rozhodli reální zákazníci a odborná porota.  

 

Cílem soutěže ShopRoku je najít e-shopy, které ukazují správný směr. Heureka.cz vyhlásila v soutěži ShopRoku nejkvalitnější, nejpopulárnější a nejzajímavější e-shopy českého internetu za rok 2021. 


E-shop, který vyvíjíme pro společnost Bikers Crown, se stal absolutním vítězem v ceně popularity v kategorii AUTO MOTO a navíc získal druhé místo v ceně kvality v kategorii Moto. 


Naše spolupráce s Bikers Crown trvá již řadu let a její úspěšnost dokazuje každoroční přední umístění e-shopu v žebříčku ShopRoku. Děkujeme Bikers Crown za důvěru a možnost pomáhat růstu jejich businessu. 


Chcete se stát se svým e-shopem také hvězdou internetového nebe? Máme pro Vás řešení, náš produkt METASHOP je vystavěný na stejném jádře jako e-shop Bikers Crown. Stačí nás kontaktovat. 

 

Cenovou nabídku vám zašleme po zaslání nezávazné poptávky a podle přání a potřeb vašeho e-shopu. Poptávky zasílejte na e-mail: obchod@cis.cz nebo zavolejte na +420 493 525 315.

Komentáře
Přidat komentář