Od kamene do onlinu. METASHOP

Od kamene do onlinu. METASHOP

Možná jste 1. dubna na sociálních sítích zaznamenali, že do světa pouštíme „metla-shop“ – nejneefektivnější e-shop, který si můžete pořídit pro svůj business. Více prý po Velikonocích. O co tedy jde? Jde o METASHOP!

 

                       

METASHOP volně navazuje na předchozí úspěšnou etapu zakázkového vývoje e-shopů, ve které firma CIS získala  ocenění za nejefektivnější e-shop v ČR v soutěži IEA. Tato soutěž jako jediná v České republice hodnotí efektivitu digitálních projektů. Ocenění jsme získali za řešení pro Bikers Crown, jejichž e-shop jsme napojili na ERP systém Helios.

Novinka METASHOP si ze svého předchůdce bere to nejlepší a představuje další cestu firmy, kdy vedle zakázkového vývoje nabízíme i standardizovaný produkt. Krabicové řešení ale v tomto případě opravdu nehledejte. Řecké „META“ odkazuje k přesahujícímu. METASHOP přesahuje běžnou správu e-shopu a osloví středně velké a velké hráče, kteří hledají řešení pro opravdový on-line obchod. 

Zásadní výhodou řešení METASHOP je možnost spravovat a řídit e-shop přímo z ERP. To znamená, že produkty, které prodáváte nepřepisujete do e-shopu vy, ale e-shop si je z ERP přepíše sám. Žádná další administraci, žádné přepisování položek s rizikem chyb.

Stejně tak objednávka z e-shopu přijde rovnou do ERP, faktura se propíše do účetnictví, ve skladu e-shopu i v ERP dojde k aktualizaci. Takto má uživatel e-shopu dokonalý přehled o zásobách i při vícero pobočkách. Kdo by nechtěl sdílet data automaticky a rychle?

METASHOP je sympatický také tím, že nemá limit v počtu položek. Zákazník tedy nemusí řešit sezónní položky většího objemu. Zároveň zákazník nemusí přemýšlet, jak za pár let růstu svého obchodu složitě přecházet na jiné řešení. Nabízíme komplexní a bezpečné řešení, které zahrnuje rychlou implementaci, nabídku dohledových režimů, pravidelné testování a optimalizace.  

Kapitolou pro sebe je pak nejnovější kampaň CIS k uvedení systému METASHOP na český trh „Od kamene do on-linu“. Jasná, výstižná, vtipná. Viděli jste již naše promo video?

Jaké je tedy shrnutí našeho seznámení se SW METASHOP? Jde o novou variantu prověřeného produktu od zkušené společnosti. METASHOP si zakládá na tom, že nabízí správu e-shopu z ERP, který již znáte a ovládáte. Je tedy efektivní, nabízí vysokou míru automatizace, je navíc bezpečný a spolehlivý a je vhodný pro jakýkoliv sortiment.

Snad je již jasné, že jde o jedno z top řešení na trhu, nikoliv o aprílový žert. Pokud dnes používáte separátně systém Signys, POS nebo POHODA a vedle toho spravujete svůj e-shop z další administrace a váš obchod roste, čeká vás zásadní rozhodování. 

                           

Komentáře
Přidat komentář