Náš e-shop získal prestižní ocenění ShopRoku 2020. Dokonce dvě!

Náš e-shop získal prestižní ocenění ShopRoku 2020. Dokonce dvě!

V dubnu 2021 byly vyhlášeny ty nejzářivější hvězdy e-shopového nebe. Již po dvanácte o nich rozhodli stejně jako v předchozích letech reální zákazníci a odborná porota. Heureka v soutěži ShopRoku vyhlásila nejkvalitnější, nejpopulárnější a nejzajímavější e-shopy českého internetu za rok 2020.

 

shoproku.jpg (162 KB)

E-shop, který firma CIS vyvinula pro Bikers Crown byl nominovaný hned ve dvou kategoriích - Cena popularity v kategorii Auto-Moto a Cena kvality v kategorii Moto. V ceně popularity se ve své kategorii stal absolutním vítězem a v ceně kvality se stal hrdým finalistou, kde se umístil na hezkém třetím místě. 

Tuto skvělou novinu nám sdělil Ing. Pavel Teplý, který má v Bikers Crown na starosti podporu prodeje. Jeho slova nás moc potěšila: Je mi velkou ctí oznámit vám, že e-shop Bikers Crown se poprvé v historii dostal na vrcholové příčky v soutěži Shop roku 2020. Tohoto prestižního ocenění za uplynulý rok si ceníme o to víc, neboť díky koronavirové době a uzavření poboček, byl zákazníky prověřován a testován o mnoho více než v předchozích letech. 

Chci se o tento úspěch podělit i s vámi, neboť je to i vaše zásluha! Spolupráce s CISem si opravdu vážím. Dokážete plnit naše požadavky, které jsou kolikrát mimo standard, ale vždycky najdeme řešení, což je vaše velká výhoda oproti ostatním externím dodavatelům. E-shop Bikers Crown je pro naše zákazníky přívětivý, přehledný, zajímavý a cítí se na něm dobře, což je i díky šikovnosti, nápadům a umu vašich programátorů. Děkuji vám za dosavadní spolupráci a věřím, že společnými silami budeme do budoucna získávat tato ocenění každý rok. :-)

My také doufáme a těšíme se na další spolupráci. A pokud hledáte úspěšný a efektivní e-shop pro váš business, máme pro vás řešení. Náš nový produkt METASHOP je vystavěný na stejném jádře jako e-shop Bikers Crown. V roce 2018 jsme s tímto řešením zvítězili v soutěži Internet Efectivness Awards jako nejefektivnější e-shop českého internetu. Chcete sbírat ceny internetu i s vaším e-shopem? Neváhejte nás kontaktovat. :-) 

     bikers shop roku.jpg (141 KB)

Komentáře
Přidat komentář