Máme nového obchodního ředitele

Máme nového obchodního ředitele

Od začátku září náš tým rozšířila velká posila, nový obchodní ředitel Lubomír Pšenička. Co Lubomíra k nám přivedlo, jaká je jeho náplň práce nebo co rád dělá, když zrovna nevymýšlí nové obchodní strategie si můžete přečíst níže.

Od začátku září jsi do CISu nastoupil na pozici obchodního ředitele, co přesně tvoje pozice obnáší? 

Moje pozice v CISu obnáší jednak komunikaci se současnými i novými zákazníky, kde jsem partner pro vyjednávání obchodních případů, ale zároveň u stávajících zákazníků zjišťuji, jak jsou se službami a s fungováním projektů spokojení. Jejich zpětnou vazbu i případné připomínky přenáším zpět do CISu, kde následně v týmu probíráme nové návrhy našich služeb i případná nápravná opatření, tak abychom maximálně vyhověli požadavkům našich zákazníků. 

Proč sis vybal zrovna firmu CIS?

Před CISem jsem skoro 20 let vyjednával a řídil projekty v automatizaci a robotizaci průmyslu, a to především pro odvětví automotive. Do CISu jsem nastoupil z důvodu, že se jedná převážně o vývoj softwaru pro zákazníka na míru. Což považuji za daleko zajímavější produkt, oproti prodeji hotových softwarů. Zároveň se mě líbila úroveň know-how, kterým CIS disponuje a je zde velmi perspektivní a pohodový tým.  

Je něco, co tě v našem oboru překvapilo?

V jakémkoliv odvětví je pro projekt velmi důležité zadání. V odvětví, ve kterém působí CIS je velmi důležitá důsledná a podrobná komunikace se zákazníkem o zadání, tak aby produkt který si zákazník objedná, odpovídal jeho představám. 

Jaká je podle tebe největší síla CISu a kde naopak vidíš prostor pro zlepšení?

Jak jsem se už zmínil v know-how, které určitě vychází z tradice, kterou již na trhu CIS má. Určitě mým záměrem je nacházet nové příležitosti pro CIS, jako je například průmyslové prostředí, které pro nás znamená změny v řízení projektů. 

Jaké trendy budou hýbat e-commerce v nejbližší době?

Sledujeme důraz na čím dál větší automatizaci procesů, které snižují náklady provozovatelům e-shopů, a zpříjemňují nakupování jejich zákazníkům.

Co máš kromě práce rád?

Velmi rád trávím čas se svými 3 dětmi. Dále mám rád sport, proto pravidelně hraji florbal, tenis. Zároveň mám rád hudbu a s tím spojený společenský tanec. 

Komentáře
Přidat komentář