CIS se stal partnerem chytré platební brány ComGate

CIS se stal partnerem chytré platební brány ComGate

Toto spojení přinese výhody jak pro pro zákazníky, tak pro provozovatele e-shopů. ComGate je dlouholetý český poskytovatel on-line platebních služeb, který klade důraz na férové transparentní ceny a srozumitelné obchodní podmínky.
Cena služby platební brány klesá automaticky podle měsíčního objemu transakcí. Neplatíte žádný poplatek za zřízení služby ani fixní poplatky z běžných transakcí, pouze procento z plateb, a to už od od 0,79 %. Vybrané peníze z transakcí jsou vám odeslány na libovolný bankovní účet denně a zdarma. Dokonce včetně transakcí v EUR.

Smlouvu na platební bránu uzavřete na dálku, bez potřeby tisku dokumentů. Aktivace platební brány probíhá online s e-mailovou a telefonickou podporou.

Kromě platební brány nabízí ComGate také platební terminály pro platby kartou na pobočkách. Výhodou platebních řešení u ComGate je, že se pro určení ceny realizované objemy na platební bráně a platebních terminálech sčítají, a tak můžete dosáhnout na velmi výhodné podmínky. 

Platební terminál je možné využít i pro EET hlášení nebo pro platby ve více měnách. Chytrá je také funkce doplnění platby identifikačním údajem (jako je například variabilní symbol). Více o nebankovních platebních terminálech ZDE.

Komentáře

dsfsf

dsfdsfsdf

Přidat komentář