Vystavovali jsme na Reshoperu

Vystavovali jsme na Reshoperu

30.1. jsme se zúčastnili veletrhu pro e-commerci Reshoper na výstavišti v Praze Letňanech. Věřili jsme, že to je to pravé místo, kde potkat lidi, kteří ocení naše služby - vývoj efektivních eshopů a IT řešení na míru. A to, co se dělo, předčilo naše očekávání.

 

Bylo to naše poprvé, a tak jsme se chtěli předvést. Využili jsme služeb firmy Creativ s.r.o., která nám pomohla s realizací sice menšího, ale nakonec moc pěkného stánku s ledovcem. Pro účastníky jsme připravili 2 marketingové akce. První z nich byla čokoláda (72% extra hořká, žádná náhražka!) s naších ledovcovým přebalem za vizitku. A ti, kteří si u nás domluvili schůzku, získali "kouzelnou" láhev - Kdo se z ní napije, porozumí jazyku IT! :)

Celý den se do našeho stánku hrnuli zvídaví návštěvníci a my odpovídali na jejich dotazy. Zajímali se především o automatizaci procesů a propojení e-shopu se systémy třetích stran, ale také např. o systémy řízení projektů, které také umíme. Naši obchodníci vysvětlovali, v čem jsou naše řešení unikátní a proč jsou velmi bezpečná. A taky to, že CIS je zkrátka firma, pro kterou neexistují žádné překážky a že dokážeme vymyslet a zrealizovat, cokoliv zákazník potřebuje.

Zaujali jsme návštěvníky natolik, že s naším jednatelem panem Grohem byl natočen spot, který pěkně ukazuje, co CIS dělá. Podívejte se sami:)

Děkujeme všem, kteří se stavili na našem stánku, a pořadatelům za tuto krásnou akci.

 

 

Komentáře
Přidat komentář