Teambuilding v Jizerkách

Teambuilding v Jizerkách

Celý rok jsme poctivě programovali a věnovali se zakázkám našich milých zákazníků, a tak nastal čas si trochu odpočinout a stmelit tým. Vyrazili jsme do Jizerek, kde již tradičně obýváme chalupu U Roubíčků. 

V pátek jsme měli s úžasným lektorem Petrem Šulcem domluvené školení Obchodní etiketa a Firemní kultura. Pojmenovali jsme prvky naší firemní kultury, mezi něž patří především zásady SCRUMU, to že otevřeně komunikujeme, a taky to, že občas jedeme na takovýhle teambuilding :) Dozvěděli jsme se zajímavé věci z oblasti etikety, jako třeba kdo komu podává ruku jako první, kdo nabízí tykání, co si kam obléct nebo jak neudělat faux paux při slavnostní večeři. Poté jsme se přesunuli do blízké restaurace, kde jsme si osvojené vědomosti vyzkoušeli v praxi.

Druhý den jsme trochu vyspávali, neboť večerní stmelování se protáhlo do ranních hodin, ale pak jsme vyrazili na tůru k Majáku Járy Cimrmana v Kořenově. Vyšoplhali jsme na maják, odkud je krásný výhled do kraje a navštívili přilehlé muzeum, kde jsou vystaveny předměty z každodenního života tohoto velkého génia s vtipnými komentáři. Duch Járy Cimrmana zřejmě vstoupil do našeho CEO, který po návratu na základnu vynalezl novou formu hry crocket, u níž jsme se dobře pobavili. Hezký den jsme zakončili grilovačkou a pokecem. 

 

Komentáře
Přidat komentář